Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Shining 3D - Aoralscan 3

Shining 3D - Aoralscan 3


Aoralscan 3

Aoralscan 3 is geschikt voor verschillende klinische scenario's, waaronder het verkrijgen van scanlichamen en parodontale scans. Tot 22 mm diepe scandiepte!
AI-Scan - Versnelt de scan
Identificeert en filtert automatisch onnodige weke delen tijdens het scannen, wat resulteert in een sneller en schoner scanproces.
30% nauwkeuriger
Dankzij geoptimaliseerde algoritmen en beeldvormingsmechanismen levert de Aoralscan 3 30% nauwkeurigere en preciezere resultaten, die voldoen aan de klinische behoeften van verschillende toepassingen.
Klinische Toolkit
De klinische toolkit helpt tandartsen bij het evalueren en vooraf ontwerpen van de gescande gegevens in hun eigen kliniek. Het vergemakkelijkt effectieve communicatie met tandtechnische laboratoria om tandtechnisch werk van hoge kwaliteit te leveren met een hoge efficiëntie.

Aoralscan 3 Wireless

AI-Scan - Draadloos
Biedt een comfortabelere ervaring voor de arts en de patiënt zonder de beperkingen van een bedrade opstelling.
Snel en stabiel
De ingebouwde Wi-Fi 6 technologie zorgt voor een naadloze scanervaring met snelle en stabiele gegevensoverdracht.
Batterij met lange gebruiksduur
Tot 2 uur onafgebroken scannen per oplaadbeurt, met 3 meegeleverde batterijen. Geniet van soepel scannen en een naadloze workflow met een lange batterijlevensduur.
Softwarefuncties van hoogste niveau
Snellere gegevensverwerking. Zelf ontwikkelde, gebruiksvriendelijke functies, waaronder Orthodontische simulatie, Model Creator, Temp Design, Indirect Bonding Tray Design, Oral Health Report en Data Track.

MetiSmile Face Scan

MetiSmile is de eerste gezichtsscanner die exclusief voor de tandheelkunde is ontwikkeld en geproduceerd door SHINING 3D. Het kan snel de gezichtsinformatie vastleggen om een 3D-model te maken en te helpen bij de klinische diagnose.
Snelle scansnelheid
In slechts 10 seconden kan deze zeer scherpzinnige scanner foto's maken van patiënten vanuit meerdere hoeken om tegelijkertijd 3D gezichtsdata te construeren.
Levensechte textuur
De uitzonderlijke textuurcamera van de MetiSmile kan nauwkeurig gezichtskleuren opnemen en weergeven die er realistisch uitzien voor de patiënt.
Hoge nauwkeurigheid
Drie data acquisitie camera's en een 5.0 MP HD textuurcamera produceren een scan nauwkeurigheid binnen 50μm. MetiSmile legt ook verhoogde details van de tanden vast.
Verbeter de nauwkeurigheid in het ontwerpproces voor technici
De integratie van DICOM-gegevens, gezichtsgegevens en intraorale scangegevens maakt het mogelijk virtuele patiënten te creëren, waardoor tandartsen beschikken over een uitgebreide set informatie voor nauwkeurige diagnoses en verbeterde communicatie.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze CAD/CAM-specialisten:

Aoralscan 3 Wireless

MetiSmile 3D Face Scanner