Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Henry Schein Dental presenteert haar uitgebreide oplossingenportfolio voor een zelfverzekerde Smile Make-Over op Dental Expo 2022

Henry Schein Dental presenteert haar uitgebreide oplossingenportfolio voor een zelfverzekerde Smile Make-Over op Dental Expo 2022

Dental Expo Amsterdam 

Henry Schein Dental presenteert haar uitgebreide oplossingenportfolio voor een zelfverzekerde Smile Make-Over op Dental Expo 2022

Almere | 11 oktober 2022

Henry Schein Dental neemt deel aan Dental Expo 2022 van 27 tot 28 oktober 2022 in Amsterdam
Henry Schein Dental neemt deel aan Dental Expo 2022 van 27 tot 28 oktober 2022 in Amsterdam. Henry Schein zal tijdens Dental Expo geheel in het teken staan van Smile Make-Over. Van esthetisch composiet, hoogwaardig bleekmateriaal tot het uitstekend alignersysteem Reveal zijn alle belangrijke elementen op de stand aanwezig die nodig zijn voor de creatie van een gezonde glimlach. De productspecialisten nemen de bezoekers graag mee wat de mogelijkheden zijn om patiënten de zelfverzekerde glimlach te geven. Henry Scheins standnummer is D117.
Reveal Clear Aligners – een comfortabele oplossing voor esthetische tandheelkunde: voor tandartsen, orthodontisten en patiënten, ondersteund door nieuwe visualisatiesoftware
Reveal® Clear Aligners is een handige oplossing voor patiënten die hun glimlach willen verfraaien, met een behandelplan dat is goedgekeurd door een tandarts of orthodontist van hun keuze. De aligners zijn ontworpen met het oog op esthetiek en comfort voor de patiënt en zijn transparanter dan de meeste andere aligners op de markt. Vanwege de perfecte aansluiting zijn er in veel gevallen geen of slechts weinig attachments nodig. De soepel gepolijste rand verhoogt bovendien het draagcomfort voor de patiënt.
Onlangs introduceerde Henry Schein ook Studio Pro™ 4.0 – een nieuwe webgebaseerde behandelingsvisualisatiesoftware voor Reveal. Studio Pro 4.0 werkt samen met het DX® Case Management Portal, een externe server waar foto's worden ingediend en casussen worden beheerd. Het systeem biedt praktijken die met Reveal werken virtuele hulpmiddelen voor het visualiseren, aanpassen en communiceren van behandelplannen en is ontwikkeld om planbare, consistente resultaten te realiseren bij behandelingen met transparante aligners.
Whitening en composieten - White Dental Beauty biedt whitening-oplossingen van hoge kwaliteit
Al bijna tien jaar in gebruik bij professionele tandspecialisten over de hele wereld, is White Dental Beauty een van de toonaangevende bleeksystemen op de markt, bijvoorbeeld in UK. White Dental Beauty leidt tot een optimaal klinisch en esthetisch resultaat, vermindert tandgevoeligheid en helpt tanden gehydrateerd te houden terwijl duidelijke bleekresultaten in minder dan een week zichtbaar worden.
Om patiënten bekend te maken met White Dental Beauty, wordt een breed scala aan marketing- en hulpmiddelen aan tandartsen ter beschikking gesteld, waaronder patiëntenfolders, posters, bedrukte tasjes, milieuvriendelijke verpakkingen, op de praktijk toegesneden promotie, indoor banners met het praktijklogo, persinformatie, beelden op cd en promotionele patiëntenvideo's.
Onderdeel van het White Dental Beauty-assortiment is ook het professionele CompoSite-systeem, dat is ontwikkeld om stralende tanden in de dagelijkse praktijk te herstellen. CompoSite is, dat bekend staat om de hoogwaardige, innovatieve en klinisch versterkte producten. CompoSite is ontwikkeld met optimale viscositeit, wat resulteert in uitstekende hantering en een niet-plakkende consistentie die ideaal is voor modelleren en vormgeven. CompoSite biedt ook hoge glans, waardoor restauraties onzichtbaar worden gemaakt met natuurlijke fluorescentie en hoge kleurstabiliteit, wat leidt tot schitterende, langdurige esthetiek.
Individuele oplossingen voor een efficiënte praktijk en hoogwaardige behandeling van patiënten
"Henry Schein werkt continu aan de uitbreiding van zijn portfolio van praktische oplossingen die tandheelkundige professionals nodig hebben. Dental Expo is een belangrijke gelegenheid om onze complete oplossingen te presenteren en persoonlijk met tandartsen te spreken over de behoeften van onze gewaardeerde klanten. De Expo maakt het mogelijk onze klanten te laten zien dat zij op ons kunnen bouwen bij het succesvol managen en uitbreiden van hun praktijk en het bieden van hoogstaande en esthetische patiëntenzorg," vertelt Cees Balder, Managing Director van Henry Schein in de Benelux.
Henry Schein Corporate Brand, producten met een keurmerk van uitmuntendheid
Tijdens de vakbeurs krijgen tandheelkundigen ook een overzicht van Henry Scheins brede scala aan hoogwaardige merkoplossingen. Merkproducten van Henry Schein zijn ontworpen met de nadruk op kwaliteit en toegevoegde waarde om uw praktijk efficiënter te maken en de tevredenheid van patiënten te vergroten. Deze producten voldoen aan de hoge standaarden die het bedrijf stelt voor het Henry Schein "Seal of Excellence" en worden geleverd met een niet-goed-geld-terug-garantie.

Download persbericht (PDF)