2022-09 cryopen nieuws

2022-09 cryopen nieuws

Aan de slag met Cryopen:

• Try & buy actie
• Gratis webinar 

• Win een Cryopen O

Henry Schein lanceert een Cryopen campagne waardoor u zelf kunt ervaren hoe precies u kunt werken met de Cryopen en welke invloed dat heeft op de reactie van uw patiënt. Tijdens het gratis webinar leert u nog meer over de werking en het gebruik van de Cryopen én als u deelneemt aan het webinar, maakt u ook nog eens kans om het instrument te winnen. 
Meer informatie over Cryopen en onze acties >>

TRY & BUY ACTIE
Bent u al bekend met cryotechnologie, maar nog niet met Cryopen? Wij nodigen u uit om de Cryopen O gedurende een maand op proef te nemen. Wij zijn benieuwd naar uw gebruikerservaring en de reactie van uw patiënten. Over het algemeen ervaren patiënten een behandeling met de Cryopen als prettiger dan conventionele methoden. Dankzij de precisie waarmee u met de Cryopen kunt werken, wordt er geen gezond weefsel wordt beschadigd en hierdoor ervaren patiënten minder tot geen pijn.
Vraag een 30 dagen Try en Buy Cryopen aan >>

WEBINAR
Donderdag 27 oktober 12.00 - 13.00 uur 2022

De cryopen O kan gebruikt worden voor wratjes, fibromen en veel meer. Tijdens het gratis webinar op donderdag 27 oktober van 12.00 - 13.00 uur leggen wij uit voor welke typen huidletsels Cryopen inzetbaar is, hoe het apparaat werkt en waarom dit een interessante investering is. Ook kunt u vragen stellen aan Cryopen expert Gaelle Verspeelt. Of u al bekend met cryotechnologie, Cryopen of dat u nieuw bent op dit gebied, het webinar geeft interessante inzichten voor ieders gebruikersniveau. Bovendien verloten wij een Cryopen O t.w.v. ruim € 2000,- onder de deelnemers. 
Meld u meteen aan >>