Doppler inruilactie

Doppler inruilactie

DOPPLER INRUILACTIE VOOR GAMBIA GROOT SUCCES

Een ongekend aantal dopplers is binnengekomen tijdens de doppler inruilactie die Henry Schein Medical organiseerde in november en december 2021. In totaal heeft Henry Schein Medical tientallen dopplers mogen overhandigen aan stichting Puur Foundation, die zich inzet om de geboortezorg in Gambia te verbeteren. 

In samenwerking met Huntleigh en stichting Puur Foundation zette Henry Schein Medical een actie op, waarbij klanten tijdens de actieperiode hun oude doppler konden inruilen voor een forse korting op de aanschaf van een nieuwe Huntleigh FD1 doppler.

De oproep voor deze inruilactie maakte wat los onder de verloskundigen in Nederland. Naast ingezonden dopplers in ruil voor korting, ontvingen we soms wel drie inruilexemplaren in plaats van één. Ook werden er dopplers gedoneerd door mensen die met pensioen zijn gegaan en anderen hadden nog dopplers liggen die ze zelf niet meer gebruikten. Dopplers druppelden binnen in allerlei soorten, maten en leeftijden, en zo nu en dan kwam er een bijzonder exemplaar binnen, zoals de Hedeco es-100x.

Hadeco inruildoppler  Dozen dopplers bij Puur Foundation

Met het doel de geboortezorg in Gambia te verbeteren, dachten diverse mensen die onze oproep voor de inruilactie hebben gezien, ‘ik heb ook nog wel iets voor Gambia’. Zo werden naast dopplers onder andere handschoenen, slijmzuigers, instrumentensets (partus en hechtsets) en diverse disposables gedoneerd.

In januari 2022 vertrok onze accountmanager Tonnie Zandsteeg met een volgeladen auto naar Ellen Plaschek van stichting Puur Foundation om alle goederen te overhandigen. Zij zorgt dat alle ingezamelde artikelen op de juiste plek terecht komen. 

Iedereen die mee heeft gedaan aan de inruilactie of op andere wijze een donatie heeft gedaan: jullie zijn fantastisch!
Het is hartverwarmend om zoveel goederen te krijgen en samen een bijdrage te mogen leveren aan een kwalitatief goede geboortezorg in Gambia.

Doppler inruilactie fotobanner