Trees for all

Trees for all

Samen werken aan een groene wereld

"Wij zijn bewust bezig met de impact van onze bedrijfsvoering op het milieu. Wij kunnen deze impact niet volledig voorkomen, maar we kunnen onze activiteiten wel compenseren en op die manier onze ecologische voetafdruk verkleinen," aldus Alain Nijsing, General Manager van Henry Schein Medical.

Dagelijks versturen wij vele pakketjes zodat onze klanten de nodige materialen tijdig ter beschikking hebben en daarnaast rijden onze accountmanagers en medewerkers van de technische dienst graag naar u toe om u bij te staan indien nodig. Deze activiteiten zijn essentieel voor onze bedrijfsvoering, maar hebben wel hun weerslag op het milieu. Wij zijn vastberaden om iets terug te doen voor het milieu en zo bij te dragen aan een groene, duurzamere toekomst en u kunt ons daarbij helpen:

• Word klant bij Henry Schein Medical
Word klant bij Henry Schein Medical en wij planten een boom namens u. Op deze wijze compenseren wij direct de uitstoot die gepaard gaat bij onze gezamenlijke activiteiten, zoals het bezorgen van uw pakketjes.

• Kies voor technisch onderhoud van Henry Schein Medical
Bent u al klant bij Henry Schein Medical, maar 
wilt u ook het technisch onderhoud bij ons onderbrengen? Dan planten wij ook een boom namens u. Ter compensatie van de kilometers die onze servicetechnici voor u gaan maken.  

  • • Speciale marketingacties
  • Tijdens speciale marketingacties planten wij een boom bij de verkoop van een actieproduct om op deze wijze de belasting op het milieu voor het versturen van de pakketjes te compenseren. 

    Zo werken wij op 3 verschillende manieren samen aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.
    Het is ons doel om uiteindelijk in 12 maanden tijd 2500 bomen te planten.

Om dit doel te bereiken werken wij samen met de organisatie Trees for All.

 

2500 bomen, 12 maanden, 2 projecten

 

  

Trees for All
Trees for All is een organisatie die inzet om de wereld groener en gezonder te maken met projecten in zowel Nederland als het buitenland. Omdat milieudoelstellingen niet gebonden zijn aan landsgrenzen en wij willen werken aan een groenere wereld, investeren wij in 2 projecten, waarvan één in Nederland en één in het buitenland; Twente en Madagascar om precies te zijn. 

Lees meer over deze unieke groene ontwikkelingen in Twente en in Madagascar.

 

Logo Trees for all

 

Das in het bos