Boomplantdag

Boomplantdag


BOOMPLANTDAG

Het is dinsdagochtend 31 januari 2023. Ik zit samen met 3 collega's in de auto. We zijn op weg naar Twente, Boekelo in de gemeente Enschede om precies te zijn. Daar treffen we enkele collega's die uit andere hoeken van Nederland komen. Het is alweer bijna een jaar geleden dat wij onze samenwerking met Trees for All zijn gestart. Onze voornemens waren groot. Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen spraken wij namens Henry Schein het doel uit te investeren in het planten van 2500 bomen. 2000 bomen doneerden we sowieso en samen met onze klanten wilden we sparen voor de andere 500 bomen. Er moest dus wel wat gebeuren om het doel van 2500 bomen te behalen en we zijn dan ook ontzettend trots dat we deze mijlpaal al hebben bereikt.

Uiteraard planten wij niet zelf alle toegezegde bomen. Trees for All zorgt dat alle bomen een mooi plekje krijgen binnen de projecten die wij hebben uitgekozen en deze bewuste dinsdagochtend gaan mijn collega's en ik symbolisch de eerste 100 boompjes planten. Onderstaand een terugblik van deze boomplantdag.

Overigens betekent deze mijlpaal niet het einde van ons project. Het is juist het begin van het echte groene leven én de teller loopt gewoon door. Wij blijven bomen doneren. 
Zoals mijn collega Eddy zei "Wij dragen ons boompje bij. U ook?"

Laura, marketing en communicatie manager 
Henry Schein Medical

Henry Schein Medical Boomplantdag